Ny

Solcelleanlegg Steca Medium 3kVA

Forbrukseffekt på 3kVA

Solcellepanel 2 x 275W GCL

230V AC - 24V DC

Aggregat / Generator støtte

In stock
SKU
StecaPLI2400-24
kr 17 990,00 kr 14 392,00
Tags : solcelleanlegg , solcellepakke , solcellestrøm , hytte , offgrid , solstrøm , solpanel , 230V , 230VAC , inverter , kombienhet , pakkeløsning , hyttestrøm , solstrømpakke , aggregat

Alt-i-ett inverteren som passer de fleste hytter

Steca Solarix PLI 2400 - Nå oppgradert med mer solcellekraft

Vi har et etablert et nært samarbeid med den Allgäu-baserte elektronikkeksperten Steca og har derfor basert våre nye hyttepakker på deres inverter-linje Solarix PLI når det gjelder hytte og offgrid strøm. Enhetene Solarix serien er alt-i-ett hybrid invertere utstyrt for å håndtere enhver tenkelig energisituasjon. Det er den første alt-i-ett-løsningen fra Steca som tilpasser seg raskt og intelligent til alt som er tilkoblet - Vi har nå oppgradert pakken med ennå mer panelkraft som sikrer et stabilt system og strømforsyning.

Denne all-in-one hybrid inverteren forsyner forbrukerne med 230V AC, lader batteriet (selges separat) med en integrert MPPT-ladestyring, og kan samtidig koble til en generator.

Dette betyr at solenergi, for eksempel, kan være toppspenningsforsyningen. Og hvis det ikke er nok, en generator startes eller forsyningen kan byttes til det offentlige nettet. Batteriet kan også lades samtidig av enten generatoren eller rutenettet. Med sin meget raske overgangstid på opptil 10 ms og det fleksible energiprioritetsvalget, fungerer Solarix PLI også som en avbruddsfri strømforsyning.

Stabilt og trygt system som betjenes enkelt

Med sin dobbelte overlastkapasitet kan selv de vanskeligste strømforbrukerne, som store vekselstrømsmotorer, startes pålidelig. Maksimal effektpunktsporing i integrert ladningsregulator sikrer at selv i dårlig vær er maksimal utgang oppnådd fra PV-modulene. Dette gjør det mulig å lade batteriet optimalt samtidig som forbrukeren får strøm.

Samtidig har Steca lagt vekt på maksimal brukervennlighet i Solarix PLI 2400-24. Omformeren er enkel å betjene ved hjelp av menynavigasjonen, en grafisk LCD-skjerm samt 3 lysdioder sikrer at brukerne får en rask visning av driftsmodus. Også en hel rekke elektroniske beskyttelsesfunksjoner, som for eksempel overbelastningsvern, omvendt strømbeskyttelse om natten og en akustisk alarm, gir absolutt pålitelighet i alle situasjoner.

En lettvektsinverter på bare 7,6 kilo til en strålende god pris.

Mer informasjon
MerkeSteca Elektronik GmbH
Levert PV kapasitet (Wp)465 (3x155)
Maks PV kapasitet (Wp)1168
MPPTJa
Aggregat kompatibelJa
Utstrøm spenning (V)230
Vekt [kg]7,2
ProduktnavnSteca Solarix PLI 2400-24
Toppeffekt [kW] (for 3 sek.)6000 kVA
Mål [B x H x D, mm]275 x 385 x 114
KommunikasjonUSB
FestesystemRegulerbart veggfeste, alu. horisontalt
Kabel Lengde [mm]2x10m
Kabel diameter [mm2]6
Lagring [C] Anbefalt | Max-15°C~ 60°C
Driftstemperatur [C]0°C ~ 55°C
Systemspenning bat.krav (V)24
Maks AC ladestrøm [A]30
Utstrøm Bølgeformren sinus
Maks Effektivitet [%]ren sinus 91%, pv-regulator 98%
Min VOC v/laveste driftstemp. 30
Max VOC v/laveste driftstemp. 80
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!