4800W solcelleanlegg med 1035Wp solcellekraft - Steca Solarix PLI5000-48

  • Solcelleanlegg på 4800 Watt
  • Ren Sinus strømsignal
  • Solcellepanel 3 x 345 JA Solar
  • 230V AC - 48V DC
  • Aggregat / Generator støtte
In stock
Only 3 left
SKU
StecaPLI5000-48
Spesialpris kr 21 990,00 kr 17 592,00 Vanlig pris kr 26 990,00
Tags : solcelleanlegg , solcellepakke , solcellestrøm , hytte , offgrid , solstrøm , solpanel , 230V , 230VAC , inverter , kombienhet , pakkeløsning , hyttestrøm , solstrømpakke , aggregat

Vi oppgraderer hyttepakken igjen!

Steca Solarix 5kVA - Kampanje!

Benytt muligheten til å gjøre en god deal på en kraftig offgrid hyttepakke. Dette er en av våre bestselgere og har ren sinus opptil 4800 watt. I pakken får du våre nye 345W solcellepaneler fra JA Solar. Pakken er komplett med festemateriell for vegg, men ønsker du tak så tilpasser vi pakken for deg etter bestilling. Anlegget støtter tilkobling av aggregat og har enkel betjening via en oversiktlig skjerm. Ønsker du sorte paneler som passer fint til takpapp er heller ikke det noe problem. Til pakken anbefales 8 X AGM 460Ah eller 370Ah - 6V batterier. Alt komplett levert frem til AC punkt med alle kabler.

 

Litt mer om Steca og denne Alt-i-ett inverteren med innebygget mppt:

Allgäu-baserte elektronikkekspert Steca kunngjør lanseringen av Steca Solarix PLI, en alt-i-ett hybrid inverter utstyrt for å håndtere enhver tenkelig energisituasjon. Det er den første alt-i-ett-løsningen fra Steca som tilpasser seg raskt og intelligent til den respektive energiforsyningsformen - og til en uslåelig pris.

Innovativt elektronikkfirma Steca lanserer Solarix PLI, et ekte "all-around" talent i inverterproduktlinjen. Denne all-in-one hybrid inverteren forsyner forbrukerne med 230V AC, lader batteriet med en integrert MPPT-ladestyring, og kan samtidig koble til en generator eller det eksisterende offentlige nettverket.

Dette betyr at solenergi, for eksempel, kan være toppspenningsforsyningen. Og hvis det ikke er nok, kan en generator startes eller forsyningen kan byttes til det offentlige nettet. Batteriet kan også lades samtidig av enten generatoren eller rutenettet. Med sin meget raske overgangstid på opptil 10 ms og det fleksible energiprioritetsvalget, fungerer Solarix PLI også som en avbruddsfri strømforsyning.

En ekte venn for enhver situasjon
Med sin dobbelte overlastkapasitet kan selv de vanskeligste strømforbrukerne, som store vekselstrømsmotorer, startes pålidelig. Maksimal effektpunktsporing i integrert ladningsregulator sikrer at selv i dårlig vær er maksimal utgang oppnådd fra PV-modulene. Dette gjør det mulig å lade batteriet optimalt samtidig som forbrukeren får strøm.

Samtidig har Allgäu-baserte elektronikkekspert Steca også lagt vekt på maksimal brukervennlighet i Solarix PLI 5000-48. Omformeren er enkel å betjene ved hjelp av menynavigasjonen, en grafisk LCD-skjerm samt 3 lysdioder sikrer at brukerne får en rask visning av driftsmodus. Også en hel rekke elektroniske beskyttelsesfunksjoner, som for eksempel overbelastningsvern, omvendt strømbeskyttelse om natten og en akustisk alarm, gir absolutt pålitelighet i alle situasjoner.

Sist men ikke minst var prisen på Solarix PLI 5000-48 hybridinverteren målrettet å være aggressiv, slik at den ville være tilgjengelig for så mange brukere som mulig. En lettvekt på bare 11,5 kilo, det gir et uslåelig pris / ytelsesforhold.

Mer informasjon
MerkeSteca Elektronik GmbH
Levert PV kapasitet (Wp)810
MPPTJa
Aggregat kompatibelJa
Utstrøm spenning (V)230
Vekt [kg]11,5
ProduktnavnSteca Solarix PLI 5000-48
Mål [B x H x D, mm]298 x 469 x130
FestesystemRegulerbart veggfeste, alu. horisontalt
Kabel diameter [mm2]6
Lagring [C] Anbefalt | Max-15°C~ 60°C
Driftstemperatur [C]0°C ~ 55°C
Systemspenning bat.krav (V)48
Maks AC ladestrøm [A]60
Utstrøm Bølgeformren sinus
Maks Effektivitet [%]>93%
MPPT driftsområde [V]60~115
Min VOC v/laveste driftstemp. 72
Max VOC v/laveste driftstemp. 115
Nominell ladestrøm DC/PV [W]4800
Kontiunuerlig max effekt [VA]5000
5 sek. max effekt [VA]10000
Egetforbruk standby [W]15
Egetforbruk på/AC-last [W]50
Icon Label Beskrivelse Type Size Last ned
Steca PLI Solarix serie - tekniske data I/T I/T Last ned
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.