NyHot

Steca Premium+ 5kVA

Hele 5kVA forbrukseffekt

Solcellepaneler på hele 1800 Watt

27.8 kWt AGM batteribank (100% C100)

Aggregat kompatibel

In stock
SKU
Steca Premium Pluss 5kVA
kr 72 790,00 kr 58 232,00
Tags : solcelleanlegg , solcellepanel , solcellepakke , solcellepakker , solcellesystem , kraftpakke , hyttepakke , hyttestrøm , hytteanlegg , kraftanlegg , solkraft , solcellessystem , solcellekraft , agm , agm-batterier

Solarix PLI 5000-48 + 8 x FR HGL-290Ah

Vår populære Steca 5kVA hyttepakke med våre anbefalte Fullriver HGL-290Ah

En massiv kraftpakke med ekstra mye panelkraft og energilagring. Stabilt og pålitelig.

Allgäu-baserte elektronikkekspert Steca kunngjør lanseringen av Steca Solarix PLI, en alt-i-ett hybrid inverter utstyrt for å håndtere enhver tenkelig energisituasjon. Det er den første alt-i-ett-løsningen fra Steca som tilpasser seg raskt og intelligent til den respektive energiforsyningsformen - og til en uslåelig pris.

Innovativt elektronikkfirma Steca lanserer Solarix PLI, et ekte "all-around" talent i inverterproduktlinjen. Denne all-in-one hybrid inverteren forsyner forbrukerne med 230V AC, lader batteriet med en integrert MPPT-ladestyring, og kan samtidig koble til en generator eller det eksisterende offentlige nettverket.

Dette betyr at solenergi, for eksempel, kan være toppspenningsforsyningen. Og hvis det ikke er nok, kan en generator startes eller forsyningen kan byttes til det offentlige nettet. Batteriet kan også lades samtidig av enten generatoren eller rutenettet. Med sin meget raske overgangstid på opptil 10 ms og det fleksible energiprioritetsvalget, fungerer Solarix PLI også som en avbruddsfri strømforsyning.

En ekte venn for enhver situasjon
Med sin dobbelte overlastkapasitet kan selv de vanskeligste strømforbrukerne, som store vekselstrømsmotorer, startes pålidelig. Maksimal effektpunktsporing i integrert ladningsregulator sikrer at selv i dårlig vær er maksimal utgang oppnådd fra PV-modulene. Dette gjør det mulig å lade batteriet optimalt samtidig som forbrukeren får strøm.

Samtidig har Allgäu-baserte elektronikkekspert Steca også lagt vekt på maksimal brukervennlighet i Solarix PLI 5000-48. Omformeren er enkel å betjene ved hjelp av menynavigasjonen, en grafisk LCD-skjerm samt 3 lysdioder sikrer at brukerne får en rask visning av driftsmodus. Også en hel rekke elektroniske beskyttelsesfunksjoner, som for eksempel overbelastningsvern, omvendt strømbeskyttelse om natten og en akustisk alarm, gir absolutt pålitelighet i alle situasjoner.

Sist men ikke minst var prisen på Solarix PLI 5000-48 hybridinverteren målrettet å være aggressiv, slik at den ville være tilgjengelig for så mange brukere som mulig. En lettvekt på bare 11,5 kilo, det gir et uslåelig pris / ytelsesforhold.

Mer informasjon
MerkeSteca Elektronik GmbH
MPPTNo
Aggregat kompatibelNo
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto