Sivilingeniør Carl Chr. Strømberg AS Personvernerklæring

INFORMASJON OM BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Sivilingeniør Carl Chr. Strømberg AS (herunder varemerkene Solcellespesialisten og Strømløs) er svært opptatt av at personopplysninger dine blir håndtert på en sikker og trygg måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene. Når du er kunde hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Informasjonen trenger vi for å opprette deg som kunde og eventuelt fakturere via vårt økonimisystem. Transportøren som brukes til sending (Schenker eller Bring/Posten) trenger også kontaktinfo når de skal levere produktene du bestiller.

Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi vil at det skal være 100% trygt å handle hos oss, derfor oppbevarer vi også ip-adressen, for å unngå svindel.

Vi oppbevarer ikke kortnummeret eller personnummeret til kunden.

Vi informerer våre besøkende på nettstedet om at vi har implementert reCAPTCHA v3 på nettstedet vårt, og at din bruk av reCAPTCHA v3 er underlagt Googles personvernregler og vilkår for bruk. reCAPTCHA brukes kun til å bekjempe spam og misbruk på nettstedet vårt.

PERSONVERNERKLÆRING

Sivilingeniør Carl Chr. Strømberg AS samler inn og bruker data for å kunne tilby alle våre brukere og kunder mest mulig relevante tjenester og produkter. Overordnet bruker vi data til å:

  • Kunne levere fysiske produkter til deg. Våre samarbeidspartnere, som f.eks. Bring/Posten og Schenker trenger kontaktinformasjon som din leveringsadresse for å levere våre produkter trygt hjem til deg.
  • Kontinuerlig forbedre produktene våre. Vi analyserer adferden grupper av brukere, og ser eksempelvis på hva slags innhold som blir mest lest eller hvilken funksjonalitet brukere aktivt tar i bruk (f.eks. nyhetsbrev). Dette gjør av vi kan rette fokus mot og gjøre en innsats på de områdene som er viktigst for brukerne våre.
  • Når vi håndterer data, er det vår fremste oppgave å gjøre dette på en sikker og god måte i samsvar med de forventningene brukerne våre har. Vi må også oppfylle en rekke krav som stilles i norsk og europeisk lovverk. Blant annet må all behandling av personopplysninger ha et formål og noe som kalles et behandlingsgrunnlag. Dette henger sammen med at det er du som eier dine opplysninger. Før vi kan samle og bruke opplysninger om deg, må vi forsikre oss om at vårt formål har et behandlingsgrunnlag. Videre må vi sørge for at persondataene slettes når formålet med behandlingen er oppnådd.

Vi skal slette personopplysninger når det ikke lenger er nødvendig å behandle dem. Hvor lenge det er nødvendig å behandle personopplysninger varierer avhengig av formålet med behandlingen.

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg.
Den vanligste typen lokal lagring av data er informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som lagres på din enhet (PC, mobiltelefon eller nettbrett). Disse filene gjør at vi kan kjenne igjen nettleseren din. I tillegg til informasjonskapsler bruker vi også annen liknende teknologi slik som pikseletiketter. Dette er teknologi som kan kjenne igjen informasjonskapsler og identifikatorer, samt legge til rette for at tredjeparter kan plassere informasjonskapsler på enheten din.

  • Tilby funksjoner som gjør det mulig å kommentere på eller dele artikler i sosiale nettverk
  • Levere og måle annonser samt analysere trafikken på nettsidene
  • Tilpasse og optimalisere sidene i forhold til nettleser eller enhet

I innstillingene til nettleseren din finner du som regel en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, som lar deg slette uønskede informasjonskapsler, angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker og fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene, og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. En veiledning til hvordan dette kan gjøres i de mest vanlige nettlesere finnes her: nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler

En av våre viktigste oppgaver er å forvalte data på en trygg, brukervennlig og ansvarlig måte. Dersom du er misfornøyd med vår behandling av personopplysninger, har forslag til hvordan vi kan forbedre oss eller andre innspill, kan du kontakte vårt kundesenter på [email protected]

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.