Solcelleanlegg 230 VAC

Kraftsystemer, hyttestrøm og solcelleanlegg.

Selvforsynt fornybar energi fra solceller er praktisk og kan gi nødvendig elektrisitet når du trenger det, også på steder hvor fast strømnett normalt ikke er tilgjengelig. Vi tilbyr solide, gjennomtestede kraftpakker, hyttepakker, komplette solcelleanlegg og frittstående løsninger for alle type hytter og tak. Solcellepanelene er fra kvalitetsprodusenter og har normalt ti års garanti. I tillegg kommer panelene med ytelsesgaranti for effekt, noe som gir kvalitet og trygghet år etter år.

Hyttepakken som gir høyere komfort, standard og verdi til din hytte.

Anleggene du finner her er enkle å bruke. Samtidig er solcelleanleggene i 230V klassen kraftige nok til å drifte selv tyngre forbruk som verktøy, sager, kjøleskap, vvs-systemer, pumper og lignende. Solcelleanleggene kommer i flere forskjellige effektklasser og begynner på rundt 800W og går opp til mange kilowatt med "ren sinus" effekt. De kraftigste systemene (SMA) har avansert strømstyring, logg- og monitoreringsmulighet. For den teknisk interesserte betyr det at man for eksempel kan registrere anlegget sitt opp mot produsentens webportal for å monitorere anleggets ytelse hjemmefra og mye mer. Alle våre 230V kraftpakker har støtte for integrert 230V strømaggregat og de fleste har også innebygget MPPT funksjon for optimal lading.

Hyttestrøm - Forbruk og behov

Du tenker kanskje allerede nå på hvor kraftig anlegg du trenger. Generelt kan vi si at medium nivået på 2400W rekker langt og brukes i mange hytter. For eksempel kan du kjøre en støvsuger, en vannkoker, kaffetrakter, mindre verktøy, radio, tv og belysning og mye mer. Og du er fortsatt ikke over 2400W med mindre du kjører flere av disse tingene samtidig. Har du behov for å ha på flere store strømdrivere samtidig vil vi anbefale å se på neste nivå som er Steca 5kVA (4800Watt). Dette systemet er kraftig nok til å kjøre flere store oppgaver samtidig. Husk at pakkene er satt opp uten batterier da systemene har ulike krav og fordi mange hytter har ulike behov i forhold til energilagring.


Spørsmål og svar

Vi vet at et helt nytt strømanlegg til hytta er en stor investering og at man kan ha mange spørsmål rundt dette. Helst vil man hverken over- eller underdimensjonere. Dette hjelper vi deg med. Vi har samlet noen av spørsmål og svar på siden ofte stilte spørsmål. Her tar vi blant annet for oss bruk av gammelt og nytt utstyr. Blant nye produkter har vi nå fått inn hyttesystemer fra en av våre samarbeidspartnere i Tyskland, Steca Elektronik GmbH. I tillegg har våre PRO-invertere fra SMA fått en solid oppgradering med innebygget WLAN for enklere installasjon. Vi leverer også populære merker som Victron Energy.

Vår historie

Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS har jobbet med energiløsninger helt siden 2005 og spesialiserer seg idag på solcelleløsninger knyttet til både on- og offgrid. Når vi installerer enebolig- og industrianlegg så bruker vi varemerket "Solcellespesialisten". Her på vår hytteavdeling Strømløs har vi fokus på nettopp offgrid systemer med energilagring på batterier. Sammenlign gjerne panelpriser i forhold til våre konkurrenter og klikk deg inn på våre komplette pakkeløsninger. Glem ikke å les mer om tips, råd og bruksområder for hyttepakker i off-grid bloggen

 

 

Vise som Rutenett Liste

6 Varer

per side
Set Descending Direction
 1. Steca Premium 3K med 4 stykk 200 W solcellepanel, festemateriell og tilbehør
  2400 Watt AC solcelleanlegg med 690Wp solcellepanel
  kr 13 990,00 kr 11 192,00
 2. Hyttepakke Steca Solarix PLI 5K
  4800W solcelleanlegg med 1035Wp solcellekraft - Steca Solarix PLI5000-48
  Spesialpris kr 21 990,00 kr 17 592,00 Vanlig pris kr 26 990,00
 3. Hyttepakke med EasySolar-II GX og svarte solcellepaneler
  Hyttepakke EasySolar-II GX 48/3000
  kr 34 890,00 kr 27 912,00
 4. Ny oppgradert versjon og dobbel ladeeffekt for samme pris
  4600 Watt solcelleanlegg med 1100 Watt solcellepanel
  kr 49 990,00 kr 39 992,00
 5. 6000 Watt solcelleanlegg med 1240 Watt solcellepanel
  6000 Watt solcelleanlegg med 1240 Watt solcellepanel
  kr 59 990,00 kr 47 992,00
Vise som Rutenett Liste

6 Varer

per side
Set Descending Direction

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.