Ny

Steca Premium 3K

Kraftig nyhet på 3kVA

Aggregatstøtte

4 x 200W IBC CS4

24V Systemspenning /230VAC ut

In stock
SKU
StecaPLI2400-pluss
kr 19 990,00 kr 15 992,00

Nye Steca Solarix 3000 VA - Vår anbefaling

Allgäu-baserte elektronikkekspert Steca kunngjør lanseringen av Steca Solarix PLI, en alt-i-ett hybrid inverter utstyrt for å håndtere enhver tenkelig energisituasjon. Det er den første alt-i-ett-løsningen fra Steca som tilpasser seg raskt og intelligent til den respektive energiforsyningsformen - og til en uslåelig pris.

Innovativt elektronikkfirma Steca lanserer Solarix PLI, et ekte "all-around" talent i inverterproduktlinjen. Denne all-in-one hybrid inverteren forsyner forbrukerne med 230V AC, lader batteriet med en integrert MPPT-ladestyring, og kan samtidig koble til en generator eller det eksisterende offentlige nettverket.

Dette betyr at solenergi, for eksempel, kan være toppspenningsforsyningen. Og hvis det ikke er nok, kan en generator startes eller forsyningen kan byttes til det offentlige nettet. Batteriet kan også lades samtidig av enten generatoren eller rutenettet. Med sin meget raske overgangstid på opptil 10 ms og det fleksible energiprioritetsvalget, fungerer Solarix PLI også som en avbruddsfri strømforsyning.

En ekte venn for enhver situasjon
Med sin dobbelte overlastkapasitet kan selv de vanskeligste strømforbrukerne, som store vekselstrømsmotorer, startes pålidelig. Maksimal effektpunktsporing i integrert ladningsregulator sikrer at selv i dårlig vær er maksimal utgang oppnådd fra PV-modulene. Dette gjør det mulig å lade batteriet optimalt samtidig som forbrukeren får strøm.

Samtidig har Allgäu-baserte elektronikkekspert Steca også lagt vekt på maksimal brukervennlighet i Solarix PLI 2400-24. Omformeren er enkel å betjene ved hjelp av menynavigasjonen, en grafisk LCD-skjerm samt 3 lysdioder sikrer at brukerne får en rask visning av driftsmodus. Også en hel rekke elektroniske beskyttelsesfunksjoner, som for eksempel overbelastningsvern, omvendt strømbeskyttelse om natten og en akustisk alarm, gir absolutt pålitelighet i alle situasjoner.

Sist men ikke minst var prisen på Solarix PLI 2400-24 hybridinverteren målrettet å være aggressiv, slik at den ville være tilgjengelig for så mange brukere som mulig. En lettvekt på bare 7,6 kilo, det gir et uslåelig pris / ytelsesforhold.

Mer informasjon
Merke Steca Elektronik GmbH
Levert PV kapasitet (Wp) 465 (3x155)
Maks PV kapasitet (Wp) 1168
MPPT Ja
Aggregat kompatibel Ja
Utstrøm spenning (V) 230
Vekt [kg] 7,2
Produktnavn Steca Solarix PLI 2400-24
Toppeffekt [kW] (for 3 sek.) 6000 kVA
Mål [B x H x D, mm] 275 x 385 x 114
Kommunikasjon USB
Festesystem Regulerbart veggfeste, alu. horisontalt
Kabel Lengde [mm] 2x10m
Kabel diameter [mm2] 6
Lagring [C] Anbefalt | Max -15°C~ 60°C
Driftstemperatur [C] 0°C ~ 55°C
Systemspenning bat.krav (V) 24
Maks AC ladestrøm [A] 30
Utstrøm Bølgeform ren sinus
Maks Effektivitet [%] ren sinus 91%, pv-regulator 98%
Min VOC v/laveste driftstemp. 30
Max VOC v/laveste driftstemp. 80
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto