Hyttepakke EasySolar-II GX 48/3000

Nytt design

Enkel installasjon

MultiPlus-II, MPPT

GX device, VE.Bus

+ Festemateriell

+ DC-kabling

In stock
SKU
IBC3800700123-PRO
kr 34 890,00 kr 27 912,00

Nyhet! EasySolar-II 48/3000/35-32 MPPT 250/70 GX

Hyttestrøm slik det var ment til å være. Smart, skalerbart, effektivt og ikke minst praktisk i bruk.


 

Vi kan nå levere nye EasySolar-II. En solid oppgradering av den populære alt-i-ett løsningen fra Victron Energy.

Systemet kommer ferdig kablet internt med nye Multiplus-II vekselretter og lader, en kraftig SmartSolar MPPT solcelleregulator og en GX enhet med display. Alt-i-ett løsningen sikrer enkel installasjon som igjen sparer tid og penger.

GX displayet viser status på batteri, inverter og solcelleregulator. Wifi kan settes opp for å justere innstillinger. Følg med på systemet med Victron’s VRM mobilapp. 

Enheten har VE.Can støtte og kan også brukes med kompatible CAN-bus Li-ion batterier. I tillegg finnes USB, Ethernet og en VE.Direct porter under panseret. Maksimal oppgradering av solcellepaneler er hele 4000 Wp.


 

Pris- 34.890,- inkl.mva. med fire svarte 325W solcellepaneler, valgfritt festemateriell* og dc-kabel. Batterier medfølger ikke. Frakt tilkommer. * Kun vegg eller utenpåliggende takfeste, ikke torvtak. Vi minner om at inverter kommer ukonfigurert og må settes opp av din elektriker ihht. gjeldende regelverk.

 

 

 

Icon Label Beskrivelse Type Size Last ned
EasySolar-II GC - Produktmanual EasySolar-II GC - Produktmanual I/T I/T Last ned
VictronConnect - VE.Bus Konfigurasjons-guide VictronConnect - VE.Bus Konfigurasjons-guide I/T I/T Last ned

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.