Blyakkumulator AGM - FullRiver FFD 12V - 290Ah C100

  • Premium messing-terminaler

  • TTPL Teknologi

  • Vibrasjon og støt motstandsdyktig

In stock
SKU
FR-FFD260-12
Spesialpris kr 5 380,00 kr 4 304,00 Vanlig pris kr 6 490,00

Blyakkumulator Fullriver FFD - Høyt på spenningsrekka

Batteriet FFD-260-12 - Et oppladbart batteri av høy kvalitet

Full Force AGM batterier varer vanligvis lengre enn deres våte batterikonkurrenter. Rent bly og vedlikeholdsfritt design sørger for høy ytelse. FFD-serien tilbyr ca. 800 sykluser på 50% DOD. Batteriet har premium messing-terminaler for høy kontakt. 

Rask lading av batteriet

Det spesielle med teknologien i dette AGM batteriet er at lav ESR tillater laderater opp til 35% av total Ah, noe som gir raskere lading.

AGM vs gel batteri og batteri bil

Bygd kraftigere. Full Force AGM batteriene er laget med tykke plater av rent bly og er sveiset sammen på en spesifikk måte som øker motstanden mot vibrasjoner og støt kraftig.

Fleksibel installasjon

AGM-batterier kan installeres i alle retninger, bortsett fra opp-ned. Dette lar deg plassere batteriene på steder som tradisjonelle våte batterier ikke kan. AGM-batterier er rekombinante og avgir ikke avgasser som tradisjonelle våt-celle batterier, noe som gjør at du trygt kan plassere batteriene i hytta. 

FFD Agm batteri

Mer informasjon
MerkeFullriver

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.