AGM

Fortsatt vårt førstevalg for kalde vinterhytter

Fullriver's DC serie

Når det kommer til hytter og off-grid i fjerntliggende strøk ligger utfordringen først og fremst i temperaturen. Straks temperaturen drar seg under frysepunktet, som det raskt gjør på norske fjellhytter, da er det bly som gjelder. Og selv om AGM batteriet forsatt bokstavlig talt er blytungt og har en noe lavere utladningsprosent så foretrekker vi AGM når det gjelder driftssikkerhet og stabilitet i kalde omgivelser.

Vi vet av erfaring at heller ikke alle AGM eller blybatterier holder samme høye standard og kvalitet. Vi har derfor teamet opp med en av de virkelig solide produsentene i bransjen. Fullriver har i over 10 år vært blant de mest kjente og brukte batteriene i Australia, hvor mange innbyggere er eksperter på strøm uten nettilkobling. Nå er det kanskje ikke like kaldt i Aussie som i Alta, men batteriene har fortsatt mange gode egenskaper som man ikke finner hos andre AGM produsenter. Batteriene i Fullriver's DC serie har et høyt antall ladesykluser og passer svært godt sammen med våre laderegulatorer og invertere. Vi kan trygt anbefale produktet som hjertet i både 12V og 230V hytteanlegg. 

Batteriene er miljøvennlige, vedlikeholdsfrie, vannresistente og har meget gode dyp-utladnings egenskaper. I tillegg til bruk i solcelleanlegg eller som fritidsbatteri så skiller det seg fra sine konkurrenter ved mye lengre levetid og høyere maks startstrøm. Det kan derfor brukes som marine batteri og kombinert start-/forbruksbatteri til lastebiler. Har du behov for en større batteribank finner du en liste med komplette batteripakker og anbefalinger under kategorien batteripakker. Her finner du noen av batteriene som kapasitetsmessig passer spesielt godt til hytteanlegg. Vi lagerfører normalt 12V og 6V batterier, men bestiller også inn andre type batterier etter behov, for eksempel 2V eller 12V med et spesifikk antall amperetimer.

Vise som Rutenett Liste

4 Varer

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

4 Varer

per side
Set Descending Direction