Victron SmartSolar MPPT 75/10

Victron SmartSolar MPPT 75/10

In stock
Only 5 left
SKU
IBC5001000015
kr 990,00 kr 792,00
Tags : victron

Victron SmartSolar - En smart ladekontroller til hytta

En solcelle ladekontroller samler energi fra dine solcellepaneler, og lagrer enrgien i dine batterier. Ved bruk av den siste og raskeste teknologien, maksimerer SmartSolar regulatoren denne energi-innsamlingen. Den drives automatisk for å oppnå komplett lading på kortest mulig tid. En SmartSolar solcelleregulator vil vedlikeholde og bevare batterienes ytelse og helse, noe som vil forlenge driftstiden for solcelleanlegget.

MPPT: Ultra Rask Maksimal Power Point Tracking

Ved å kontinuerlig monitorere både spenning og strømmengde som kommer fra dine solcellepaneler (PV moduler), så vil MPPT teknologien bidra til at hver dråpe av tilgjengelig energi blir sanket fra dine paneler og lagret i batteriene. Fordelen med denne type teknologi er mest merkbar når himmelen er delvis skyet, og lysets intensitet samt solinnstråling til panelet er i konstant endring.

Fjernmonitorering og Kontroll

Med denne solcelleregulatoren kan du kontrollere og monitorere systemet. Du kan ved hjelp av innebygget Blå-tann koble opp systemet til din mobiltelefon eller en annen enhet via VictronConnect. Du kan på den måten bruke den siste oppdaterte appen fra Victron som lar deg styre innstillinger og kontrollere i detalje solcelleregulatoren. Hvis solcelleanlegget er knyttet til internett via VRM (Victron Remote Management Portal) så kan du når som helst få full tilgang til din MPPT regulator. Begge disse tjenestene er gratis å bruke.

Forbruksutgangen

Den intelligente forbruksutgangen forhindrer skade forårsaket av å kjøre batteriene "flate". Du kan konfigurere spenningen som SmartSolar frakobler en last (forbruk). På denne måten forhindres unødvendig tapping og slitasje på ditt batteri. Og her er det "smarte" med denne SmartSolar solcelleregulatoren, den vil forsøke 100% opplading hver dag. Hvis den ikke klarer dette, for eksempel i perioder med dårlig vær, så øker den frakoblingsspenningen, daglig, helt til den oppnår suksess i ladingen. Denne funksjonen blir på norsk direkte oversatt BatteriLiv da den vedlikeholder batteriets helse, og forlenger batterilevetiden.

Ingen nett- eller mobilsignal på hytta?

For fjern-installasjoner - til og med når det ikke finnes noe internett tilgang eller telefonsignal i nærheten, så vil du være istand til å monitorere din MPPT regulator ved å blåtann-parre enheten med en LoRaWAN enhet (long-range wide area network), dette er ekstra tilbehør som kan kjøpes separat. Les mer om VE.Direct LoRaWAN modulen her.

Mer informasjon
MerkeVictron Energy
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.