Litt om oss

Litt om oss

En bedrift - To nettsider - Tre markedsområder

Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS er det offisielle navnet, og våre varemerker er Solcellespesialisten, Strømløs og Solkart. Solcellespesialisten er profilert primært mot næringsmakedet samt solcelleanlegg for enebolig, mens Solkart er vår estimeringstjeneste hvor du enkelt kan se potensialet på et gitt tak. Strømløs er hyttedelen vår som også jobber med tilpassede offgrid løsninger for bedriftsmarkedet. Sammen er vi Norges ledende totalentreprenør innen solcelleanlegg på alt fra hyttestrøm til industrielle kraftverk i megawatt klassen. 

Markedsledende produkter av premium kvalitet

Vi leverer de fleste høykvalitets solcellepanel på markedet idag, og vår ambisjon er å være billigst i Norge på solcelleanlegg. Vi er nok ikke den typiske hytteleverandøren, men vi kan våre off-grid og batterisystemer. Våre sivilingeniører utfører kontinuerlig analyser, gjør tester og ser på CO2 avtrykk når vi bestemmer oss for å ta inn nye merker og modeller. På vårt hovedkontor og vårt lager i Fredrikstad har vi flere større og mindre testanlegg hvor vi ser på ulike variabler som ytelse i ulike panelkonfigurasjoner og forskjellige produksjonsteknikker. Alt dette sammen med en rekke inverter- og monitoreringsløsninger for å kunne tilby de beste løsningene for våre kunder.

installasjonKjente varemerker

Vi fører solcellepanel fra våre samarbeidspartnere Sunpower og IBC Solar som er blant markedslederne innen solkraft idag. Vi har også en rekke andre kjente kvalitetsleverandører som for eksempel JA Solar, Trina Solar, Luxor, REC, Axitec og Solibro.

Den siste teknologien

Vi har Polykrystallinske solcellepaneler, også kalt multi-krystallinske solcellepanel. Dette er paneltypen som gir mest effekt for pengene idag. Panelet kjennetegnes av firkantede celler som ikke er kuttet i kantene, overflaten er som oftest blå og har krystallaktige flekker. De produseres ved å smelte rå silikon, noe som er en raskere og rimeligere fremstillingsmåte enn andre type paneler. Andre varianter er Monokrystallinske solcellepanel og Tynn-film panel. Du kan enkelt se forskjell også på disse panelene ut fra design.

Monokrystallinske solcellepaneler har en uniform og mørk overflate med runde, kuttede kanter og ofte en hvit bakplate under cellene. De beste monokrystalinske solcellepanel er i dag bedre enn de beste polykrystallinske solcellepanel. Effekt-raten ligger på hhv. ca. 20% mot 15% på Poly, men dette bør ikke være eneste faktor når du vurderer hvilket panel du trenger. Sammenligner de to teknologiene, og begge paneltyper har samme merke effekt; feks 250W, så forventes begge å produsere samme effekt. Hvilke typer man velger avhenger av tilgjengelig takareal og eventuelle krav til utseende av anlegget. Til slutt har vi Tynn-film solcellepaneler. Dette er rimelige solcellepaneler pga. produksjonsteknikken, og som også ser veldig bra ut. Panelene tar noe mer areale men er også mer effektive i høyere temperaturer.

Alle våre paneler leveres med minimum 10 års garanti og har gjennomført de strengeste tester, sertifiseringer og krav hos våre forhandlere.Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.