Hyttestrøm og komplette 230V løsninger

Hyttestrøm og komplette 230V løsninger

Ønsker du rikstv, norgespakke eller canal digital for mer hytteliv og god stemning på fjellet? Eller holder det kanskje med tradisjonelt fjelltopp kryssord, sudoku, kortstokk og litt belysning? Kanskje vurderer du oppkobling mot fastlinje, nettleie og stigende priser på norges energi? 

Å eie hytte idag uten innlagt strøm fra lokalt strømselskap behøver ikke å ha noen praktisk betydning. I tillegg mener vi at et solcelleanlegg skal være enkelt å betjene, vedlikeholde og samtidig ha en overkommelig prislapp. Derfor selger vi kun skikkelige og gjennomtestede løsninger laget for permanent bruk der strømnett ikke er tilgjengelig. Våre håndplukket smarte strømpakker er sammensatt for maksimal ytelse innenfor ulike bruksområder. Uansett om du ser etter strøm til enkle små hytter eller solcelleanlegg i mer avanserte 230V solcelleanlegg, så dekker vi ditt behov for hyttestrøm.

En kraftpakke kan drifte belysning, ladere til mobil, nettbrett, rutere, dekodere eller TV. I mange tilfeller vil du også kunne drifte kraftigere strømdrivere som for eksempel verktøy, vvs, pumper eller støvsuger. Alle våre hyttepakker består av ett eller flere solcellepanel og en hovedenhet. Denne styringsenheten har innebygget solcelleregulator, batterilader for generator, og en ren sinus vekselretter som omdanner lagret strøm til 230V fra en ekstern batteribank (kjøpes separat). 

Vi har valgt å ikke inkludere batterier da antall mulige konfigurasjoner og behov varierer. I tillegg er det kommet flere type batterier på markedet, og våre bokser støtter flere batterityper. Husk at ulike pakker har ulike krav til batterier. Mer informasjon finner du ved å klikke på hvert enkelt produkt. Har du spesielle krav i forhold til ytelse eller design så har vi i tillegg mange andre spennende solcellepaneler og festeløsninger, for eksempel integrert solcellepanel, og solcelletakstein. Har du spørsmål rundt batteri, kapasitet eller andre ting, så ring en av våre hytteeksperter idag.Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre kunder at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.